Hoe word ik lid van het Nederlandse Fjordenpaardenstamboek?
Vul onderstaande formulier in om lid te worden.
Het is aantrekkelijker om lid te zijn als je wilt deelnemen aan premiekeuringen, wedstrijden, verrichtingsproeven e.d. Zo ook, als je een dekking wil laten registreren, of een veulen aan wil melden.
Lid worden kan natuurlijk ook als je geen Fjordenpaard hebt.
Leden ontvangen vier keer per jaar het kwartaalblad en hebben op de website toegang tot een besloten gedeelte waar meer (verenigings)informatie te vinden is.

Lidmaatschap loopt per kalenderjaar van 1 januari tot en met 31 december. Wordt je lid na 1 juli dan krijg je 50% korting

  Inschrijfformulier voor het lidmaatschap van Ver. “Het Ned. Fjordenpaarden Stamboek”

  Kosten verbonden aan het lidmaatschap:
  - Lidmaatschap € 75,-
  - Eenmalig entreegeld € 12,-

  Het lidmaatschap wordt ieder jaar automatisch verlengd tot wederopzegging. Opzeggen van het lidmaatschap dient schriftelijk vóór 1 december te geschieden.


  Door bovenstaande vakje aan te vinken geef je het stamboek, tot wederopzegging, toestemming voor het automatisch incasseren van de verschuldigde contributie van jouw bankrekening.

  Heb je nog vragen? E-mail ze naar post@fjordstudbook.com

   

   

  In het kader van de verwerking van de I & R gegevens, geef je het stamboek toestemming om de persoonsgegevens te gebruiken voor de verenigingsadministratie en de stamboekregistratie, dit geldt voor houders/eigenaren/leden. Met deze gegevens zal zorgvuldig worden omgegaan. Binnen de vereniging kan hiervan gebruik worden gemaakt voor correspondentiedoeleinden, verwerkingen van betaalopdrachten, keuringen, fjordsportdagen, ABOP dagen, vergaderingen en overige activiteiten. Met het ondertekenen van dit formulier geeft u vereniging toestemming om uw gegevens te beheren.