Hoe word ik lid van het Nederlandse Fjordenpaardenstamboek?
Aanmelden als lid kan via het online inschrijfformulier
Ook kan je schriftelijk aanmelden naar: Nederlandse Fjordenpaardenstamboek, Postbus 21, 7350 AA Hoenderloo. In het schrijven dien je de volgende gegevens te vermelden: voorletter(s), naam, adres, postcode, woonplaats en e-mailadres.
Om deel te nemen aan premiekeuringen, wedstrijden, verrichtingsproeven e.d. moet je lid zijn van de vereniging Het nederlandse Fjordenpaarden Stamboek. Zo ook, als je een dekking wil laten registreren, of een veulen aan wil melden.
Lid worden kan natuurlijk ook als je geen Fjordenpaard hebt.
Leden ontvangen vier keer per jaar het kwartaalblad en hebben op de website toegang tot een besloten gedeelte waar meer (verenigings)informatie te vinden is.

Lidmaatschap loopt per kalenderjaar van 1 januari tot en met 31 december.

  Inschrijfformulier voor het lidmaatschap van Ver. “Het Ned. Fjordenpaarden Stamboek”

  Kosten verbonden aan het lidmaatschap:
  - Lidmaatschap € 75,-
  - Eenmalig entreegeld € 12,-

  Het lidmaatschap wordt ieder jaar automatisch verlengd tot wederopzegging. Opzeggen van het lidmaatschap dient schriftelijk vóór 1 december te geschieden.


  Door bovenstaande vakje aan te vinken geef je het stamboek, tot wederopzegging, toestemming voor het automatisch incasseren van de verschuldigde contributie van jouw bankrekening.

   

   

  In het kader van de verwerking van de I & R gegevens, geef je het stamboek toestemming om de persoonsgegevens te gebruiken voor de verenigingsadministratie en de stamboekregistratie, dit geldt voor houders/eigenaren/leden. Met deze gegevens zal zorgvuldig worden omgegaan. Binnen de vereniging kan hiervan geburik worden gemaakt voor correspondentiedoeleinden, verwerkingen van betaalopdrachten, keuringen, fjordsportdagen, ABOP dagen, vergaderingen en overige activiteiten. Met het ondertekenen van dit formulier geeft u vereniging toestemming om uw gegevens te beheren.