Het chippen van de veulens gebeurt veelal tijdens de premiekeuringen en het is ons administratieteam bijna altijd gelukt om het paspoort voor het veulen nog diezelfde dag mee te geven. De kosten van het paspoort zijn dan € 90.00.

Echter niet iedereen kan met het veulen naar de keuring komen en voor die mensen biedt de vereniging de mogelijkheid om het veulen thuis te laten chippen voor één van onze paardenpaspoortconsulenten (PPC). De kosten voor het paspoort zijn dan € 130.00 en exclusief de reiskosten van de PPC € 0,30 p.km en de kosten voor aangetekend verzenden. Deze bijkomende kosten worden in rekening gebracht met de factuur van het paspoort  en na betaling wordt het paspoort aangetekend opgestuurd.

Je kunt ook je veulen laten chippen voor je eigen dierenarts maar dan heb je wel het I&R formulier van ons stamboek nodig. Dit formulier, samen met een invulinstructie en de getrokken haren, moet dan naar het postadres van de vereniging worden gestuurd. Op deze manier vermijd je de reiskosten en kost het paspoort, naast de dierenartskosten,  € 130.00 en ook de kosten voor aangetekend verzenden. Het melden van je veulen voor thuischippen kan via onderstaand formulier.

Houd er rekening mee dat de verwerking van het maken van het paspoort dan 2-3 weken kan duren en afhankelijk is van de snelheid van betalen.

    Ik wil graag thuischippen aanvragen voor mijn veulen/fjord:

    Mijn gegevens: