q Excursie Staatsbosbeheer Slikken van Flakkee – Het Nederlands Fjordenpaarden Stamboek Skip to main content

Excursie Staatsbosbeheer Slikken van Flakkee

za17junAll DayExcursie Staatsbosbeheer Slikken van Flakkee

Details

***Excursie Slikken van Flakkee***
We hebben een tijdje terug al een vooraankondiging gedaan van deze activiteit die we gepland hebben op zaterdag 17 juni aanstaande. We kunnen jullie verschillende opties aanbieden:
Optie 1: ***Deze optie is vol!***
De “Grote 5”. Die start om 11.00u met een boottocht (als het weer het toelaat) door het gebied onder begeleiding van een gids. Rond 12.30u meren we weer aan en krijgen alle deelnemers een lunchpakket. Na de lunch rond 13.00u/13.15u start de huifkartocht door het gebied. Dit is wederom onder begeleiding van een gids. De kosten voor de “Grote 5” zijn €55,00 per persoon. *** Deze optie is vol!***
Optie 2:
Om 11.00u vertrekt er ook een huifkar om onder begeleiding van een gids het gebied te bekijken. Rond 12.30u is de tocht afgelopen en krijgen alle deelnemers een lunchpakket aangeboden. De kosten voor deze excursie zijn €23,00 per persoon.
Optie 3:
Omdat er met de huifkar meer mensen mee kunnen dan met de boot hebben we voor de huifkartocht ’s middags ook nog wat plekjes vrij. Dan kan je om 12.30u aansluiten met een lunch om daarna met de bootgroep van de ochtend mee te gaan als zij met de huifkar op pad gaan. De kosten hiervoor zijn net als bij optie 2 €23,00 per persoon.
We hebben het zo georganiseerd dat de deelnemers elkaar allemaal treffen tijdens de lunch.
Voor optie 1 zijn op dit moment geen plekken meer beschikbaar, voor optie 2 nog 28 plekken en voor optie drie nog 10 plekken omdat een aantal mensen zich al had opgegeven na de vooraankondiging.
Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!
Meld je dus snel aan via fjorden.rayonwest@hotmail.com!

Tijd

17 juni 2023 All Day(GMT+02:00)

Locatie

Slikken van Flakkee

Other Events

Organisator