Skip to main content

Beste fjordenpaarden liefhebbers,

Vandaag de tweede premiekeuring van dit jaar hier bij de Luna Ruiters in Lunteren op een voor ons hele nieuwe locatie.

Het bestuur van FSAD heeft er weer alles aan gedaan om er mooie keuringsdag van te maken. De afgelopen jaren hadden ze wat pech met het te mooie weer maar dat lijkt nu allemaal goed te gaan.

Tijdens de afgelopen Algemene Vergaderingen zijn er een aantal besluiten genomen over invulling van de keuringen. Hier in Lunteren worden de paarden voorgebracht in een afgezette bak en dus mogen de veulen na opstellen los worden getoond.

Echter een ander besluit van de Algemene Vergadering is het verplicht dragen van een cap voor voorbrenger(s) en aanjager.

Ook nieuw is de veiligheidsfunctionaris die er op toe ziet dat iedereen zich houdt aan de regels waaronder het dragen van de cap zodra het paard met eventueel het veulen vanaf de trailer naar de ring wordt gebracht, wordt voorgebracht en weer wordt teruggebracht naar de trailer.

Even wennen misschien maar de eisen worden steeds strenger en veiligheid gaat voor alles !!

Catalogus premiekeuring Lunteren 2024
Om het boekje te printen en zet de afdrukstand liggend/landscape, dubbelzijdig en SPIEGELEN OVER KORTE ZIJDE. Dan kan er een mooi boekje van worden gemaakt. Dubbelvouwen en nietje in middennaad.

Wil je de deelnemers in lijst uitprinten? Gebruik dan onderstaande link
Lijst deelnemers Lunteren 2024

Wij wensen iedereen een mooie dag, geniet van de paarden en elkaar. namens het bestuur,
Geert Stoker, voorzitter

NB. LET OP: De keuring is dus NIET bij de Nieuwe Heuvel !!! !!!!! Belangrijke info over de aanrijroute naar de Lunaruiters !!!!

Aanvang: 10:00 uur

Locatie:

De Lunaruiters Klomperweg 89 6741 PE Lunteren