Skip to main content

Beste fjordenpaarden liefhebbers,

Vandaag de start van de premiekeuringen 2024 en zoals gebruikelijk is die start in Zeeland tijdens de Zeeuwse Dag van het Paard.

Na jarenlang gehouden te zijn in Oosterland wordt deze dag nu op een nieuwe locatie gehouden in Heinkenszand. Ook dit jaar hebben de leden van Zeeland deze keuring georganiseerd . Wij zijn hen zeer dankbaar hiervoor en hopen dat deze traditie de komende jaren wordt voortgezet.

Er zijn dit jaar een aantal kleine wijzigingen in de uitvoering van de keuring:

Aangezien de keuringsring niet uit een vaste omheining bestaat dienen de veulens vast aan de merrie te worden gepresenteerd.
Daarnaast is het vanaf dit jaar verplicht dat voorbrenger en eventuele aanjager een cap dragen.

Ook nieuw is de veiligheidsfunctionaris die er op toe ziet dat iedereen zich houdt aan de regels waaronder het dragen van de cap zodra het paard met eventueel het veulen vanaf de trailer naar de ring wordt gebracht, wordt voorgebracht en weer wordt teruggebracht naar de trailer.

Even wennen misschien maar de eisen worden steeds strenger en veiligheid gaat voor alles !!

Catalogus premiekeuring Heinkenszand 2024

Om het boekje te printen en zet de afdrukstand liggend/landscape, dubbelzijdig en SPIEGELEN OVER KORTE ZIJDE. Dan kan er een mooi boekje van worden gemaakt. Dubbelvouwen en nietje in middennaad.

Wil je de deelnemers in lijst uitprinten? Gebruik dan onderstaande link
Lijst deelnemers NFPS Heinkenszand 2024

Wij wensen iedereen een mooie dag, geniet van de paarden en elkaar.

namens het bestuur,
Geert Stoker, voorzitter