Skip to main content

Beste Fjordenliefhebbers,

Vandaag de laatste premiekeuring van dit jaar 2023. Het bestuur van FSAD Oost heeft het weer niet gemakkelijk gehad omdat er net als verleden jaar een keuring afgelast werd vanwege de hitte.

De keuring Voorst is nu dus op herhaling en wederom worden we gastvrij ontvangen door de familie Pas. Een mooie accomodatie met een omheinde ring waar de veulens na opstellen, voorbrengen in stap en draf ook “los” mogen. De veulens moeten wel vast aan hun moeder gepresenteerd worden aan de jury.

Het aantal paarden valt misschien wat tegen doordat meerdere leden door de afgelasting zijn uitgeweken naar een andere keuring maar desondanks staat er een leuke groep klaar om zich te laten beoordelen door de jury.

Wij danken het bestuur van FSAD Oost inclusief de “oud-gedienden” en ook natuurlijk de familie Pas voor het organiseren van deze keuring. Op naar de Centrale Keuring op zaterdag 30 september in de Nieuwe Heuvel in Lunteren.

Boekje deelnemers Voorst 2023

Om het boekje te printen en zet de afdrukstand liggend/landscape, dubbelzijdig en SPIEGELEN OVER KORTE ZIJDE. Dan kan er een mooi boekje van worden gemaakt. Dubbelvouwen en nietje in middennaad.

Het bestuur wenst jullie een mooie dag en veel plezier.

Namens het bestuur,
Geert Stoker, voorzitter