Skip to main content

Beste fjordenliefhebbers,

Vandaag de traditionele premiekeuring van Rolde georganiseerd door FSAD Noord. Alweer de een na laatste keuring van het seizoen 2023, een seizoen waar we op terug kunnen kijken als zeer succesvol met meer inschrijvingen dan verleden jaar.

Tijdens deze keuring dienen de veulens vast aan de moeder te worden gepresenteerd aan de jury. Dit was een besluit van de Algemene Vergadering van april 2023 met het oog op de veiligheid van de voorbrenger(s) en de veulens.

Desalniettemin past deze premiekeuring goed in de feestweek de Roldermarkt 2023. Op een unieke locatie en met een bijzondere sfeer. Het bestuur van de FSAD Noord staat garant voor een prima organisatie en weer een unieke verloting van een dekking voor komend jaar.

Lijst deelnemers Rolde 2023_advertenties

Boekje deelnemers Rolde 2023_advertenties

Om het boekje te printen en zet de afdrukstand liggend/landscape, dubbelzijdig en SPIEGELEN OVER KORTE ZIJDE. Dan kan er een mooi boekje van worden gemaakt. Dubbelvouwen en nietje in middennaad.

Het bestuur dankt FSAD Noord voor het organiseren van deze keuring en wenst iedereen een mooie dag en geniet van de paarden en van de gezelligheid.

Namens het bestuur,

Geert Stoker, voorzitter