Skip to main content

 

Welkom bij de Centrale Keuring 2023 van de vereniging Het Nederlandse Fjordenpaarden Stamboek. De Centrale Keuring is dé afsluiting van het keuringseizoen 2023. In totaal zijn er tien premiekeuringen gehouden, gestart in Oosterland en als laatste de keuring in Rolde.

We kunnen terugkijken op een mooi seizoen mede door de inzet van alle besturen van de FSAD’s, de vrijwilligers en de support van ons administratieteam.

Wederom is Manege De Nieuwe Heuvel gekozen als accommodatie met een uitstekende service en gegarandeerde gastvrijheid. Er hebben zich weer veel deelnemers aangemeld om deel te nemen aan de exterieur keuring maar ook aan bestgereden onder zadel en bestgereden mennen.

Het belooft een mooie dag te worden mede mogelijk gemaakt door de organisatie commissie, de juryleden, de inspecteurs, de vrijwilligers, de sponsors en natuurlijk de deelnemers en hun Fjorden.

We wensen de deelnemers heel veel succes en wensen jullie een gezellige dag. De eerst volgende keuring is de Hengsten Keuring op 17 februari 2024. Noteer alvast die datum in jullie agenda.

Catalogus Centrale Keuring 2023

Namens het bestuur, Geert Stoker, voorzitter