Skip to main content

Beste Fjordenliefhebbers,

Voor de tweede keer wordt de premiekeuring Zuid hier bij Hengstenhouderij Hestegaarden van de familie van der Aa gehouden en weer zit de keuring helemaal vol. Natuurlijk dank aan de (bestuurs)leden van Fjorden Brabant die deze keuring georganiseerd hebben.

Het is fijn om zoveel paarden bij elkaar te zien. Misschien niet het aantal paarden dat veel oudere leden vroeger zagen maar vandaag de dag is dit een van de grotere premiekeuringen van onze stamboekvereniging. Bijzonder is ook het grote aantal veulens dat vandaag gepresenteerd wordt.

Deze accommodatie is geschikt om de veulens los te tonen maar het opstellen en het voorbrengen in stap en draf dient wel vast aan de moeder te gebeuren. Dit laatste is een besluit van de laatste Algemene Vergadering. Na de stap en draf mogen de veulens los en de veulens worden dan aanvullend beoordeeld door de jury.

Boekje Premiekeuring Beek en Donk 2023

Om het boekje te printen en zet de afdrukstand liggend/landscape, dubbelzijdig en SPIEGELEN OVER KORTE ZIJDE. Dan kan er een mooi boekje van worden gemaakt. Dubbelvouwen en nietje in middennaad.

 

Het belooft een mooie dag te worden dus genieten geblazen. Het bestuur wenst iedereen een gezellige dag.

Namens het bestuur,

Geert Stoker, voorzitter