q Keuringsboekje Hardenberg 2023 – Het Nederlands Fjordenpaarden Stamboek Skip to main content

Beste Fjordenliefhebbers,

Vandaag de welbekende premiekeuring van Hardenberg maar nu op een nieuwe lokatie in Rheezerveen. Dit om de deelnemers de mogelijkheid te bieden om de veulens ook los te tonen. Dit wel onder voorwaarden:

De accommodatie is geschikt om de veulens los te tonen maar het voorbrengen in stap en draf dient wel vast aan de moeder te gebeuren. Dit laatste is besloten tijdens de laatste Algemene Vergadering. Na de stap en draf mogen de veulens los en de veulens worden dan aanvullend beoordeeld door de jury.

Het is FSAD Overijssel gelukt een hele volle premiekeuring te organiseren met het maximale aantal paarden. Volle bak dus een lange maar ook gezellige dag voor alle fjordenpaardenliefhebbers. De keuring van Hardenberg is er een met een lange historie.

Download deelnemers Hardenberg 2023

 

Boekje deelnemers Hardenberg 2023

Om het boekje te printen en zet de afdrukstand liggend/landscape, dubbelzijdig en SPIEGELEN OVER KORTE ZIJDE. Dan kan er een mooi boekje van worden gemaakt. Dubbelvouwen en nietje in middennaad.

Het bestuur feliciteert de nieuwe FSAD Overijssel met deze keuring en wenst iedereen veel plezier.

Namens het bestuur,
Geert Stoker, voorzitter